VUUR IN AL HAAR PERFECTIE

"Moës Haarden is een familiebedrijf dat meer dan dertig jaar geleden is ontstaan en is uitgegroeid vanuit de visie van vader Michel Moës dat met passie voor vuur en gezelligheid in 2007 de fakkel aan zijn zonen heeft doorgegeven. Met Geoffrey en Nicolas aan het roer is dit bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerde zaak en een begrip in de streek dat voornamelijk gespecialiseerd is in het plaatsen maar ook vooral het afwerken van inbouwhaarden op gas en hout met een uitzonderlijk oog voor materialen, kwaliteit en detail. Hetgeen de naam Moës alle eer aandoet, net zoals vader Michel het bedoelt heeft."

Van harte welkom op de vernieuwde website van Moës Haarden. Ons bedrijf is al generaties lang gespecialiseerd in de installatie en het onderhoud van gas- en stookolieketels. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres voor haarden en schouwen, zowel nazicht als plaatsing. Ook voor het aanleggen van allerlei sanitaire voorzieningen kunt u op ons een beroep doen.

Bovendien hebben wij ons dienstenaanbod ook nog uitgebreid met het opsporen van lekken. Hiervoor maken we steevast gebruik van de laatste nieuwe technologieën, zodat geen enkel lek voor ons nog veilig is.

Al meer dan 30 jaar wordt het vakmanschap, de expertise en de aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid bij ons doorgegeven van vader op zoon: u bent dus bij ons op de juiste plaats voor een uitstekende service!

Geïnteresseerd in onze diensten, of wenst u een prijsofferte? Contacteer ons dan gerust via de contactpagina van deze website.
Tot binnenkort!

Back to Top
close

Batibouw actie 2018